Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър ВМРО, ФейсбукКаракачанов коментира пред журналисти с кого евентуално

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър ВМРО, ФейсбукКаракачанов коментира пред журналисти с кого евентуално
Коментари Харесай

Каракачанов: Възраждане не съм ги канил, че да ми отказват

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър Вътрешна македонска революционна организация, Facebook

Каракачанов разяснява пред публицисти с кого вероятно би се обединил. На въпроса по какъв начин разяснява отхвърли на Костадин Костадинов, той отвърна: " Питате ме за едно лице, което не съм го канил на диалози, с цел да изяснява той, че нямало да се включва. Аз не знам дори той да е родолюбец. Патриот беше 12 години, когато беше на заплата във Вътрешна македонска революционна организация и от тази ръка получаваше заплата " - Каракачанов подвигна ръката си като покровител и продължи: 

" Валери и Волен демонстрираха, че могат да си приказват, а при формулата, която предлагам, диалогът може да стане елементарен. Да, те си споделиха тежки думи. 

Гражданската квота би трябвало да бъде разширена, с цел да имат опция хора, които не са членове, само че имат визия, да се осъществят. 

Нека да забележим какво ще свърши това служебно държавно управление. Това беше най-грозният български парламент. Един парламент трябва да поработи най-малко една година и да промени политики и законодателство. "



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР